tirsdag 4. november 2008

Mr President.

Vi slår til her nå og gratulerer Barack Obama på forhånd med seieren og USA med ny farget president. Ikke fordi vi er eksperter på politikk ei heller fordi vi lar oss lure av den norske pressen som med få hederlige unntak stort sett bare dekker demokratenes kandidater. Heller ikke fordi vi er 100% overbevist om at politikken som vil bli ført vil vise seg å være bedre en republikanerenes politikk i en urolig og tøff tid.

Nei, ikke det - vi har sett på hvor de er i livet disse mennene. Den gamle seige returbukken McCain mot den spennstige antilopen Obama. Hvem har livet foran seg, hvem skal leve lengst med den han utretter, hvem skal se folket i øynene i ennå 50 år?

Hvem må i hvilestilling nå etter den beinharde valgkampen, enten han vil det eller ei, og hvem kan ikke tilate seg å sige ned på sofaen og lukke øynene et eneste sekund hvis han vinner?

Det er Barack Obama selvsagt, han har kreftene, han har viljen, han har alt å bevise, han blir den første og han vet han kan bli den aller største.

Go Barack, go !

Ingen kommentarer: