lørdag 15. november 2008

DN lørdag, Johannes Flø & Sjeiken

Sjeikens Statement til venstre - førstsiden av Johannes Flø til høyre.

Når DN kjører på å lager lettbent lørdagsunderholding for oss, er det er ofte festelige saker som dukker opp. Sist lørdag var underholdningen sentrert rundt en viss Johannes Flø. Han har DN underholdt oss med tidligere, da Flø har en hang til å være litt vel kreativ i sine forettningsmetoder. Noe som til slutt endte med et opphold på vann og brød.

Nå har unge Flø slått seg opp i Abu Dabhi, der sitter han å smatter på en vannpipe og er leder for et milliardprosjekt, og rapporterer direkte til selveste Sjeiken. Det er jo intet mindre enn fantastisk, og det kommer jo forsåvidt også frem i artikkelen til DN, som strekker seg over 8 sider. Men det er selvsagt ikke deres hovedanliggende, selv om de garantert strener rundt i ørkendynene med en seriøs mine, som om de har til hensikt å gi mannen, sjeiken og prosjektet deres en sjanse.

Vel tilbake i gamlelandet snekrer de ihop historien sin. Den var nok 80% klar før de dro, og da er det jo straks lettere og kalle spaden for en spade. Det er selvsagt den "bedrageridømte finansakrobaten fra Ørsta" som omtales, han som Kapital beskrev som "Norges største bløffmaker" og "supersvindler". Her holder det ikke med en enkel faktaboks, nei her må det gnies utover, og hele artikkelen er gjennomsyret av skepsis og mistro. De får riktignok med at sjeiken er kjent med "Supersvindlerens" opphold bak murene. Sjeiken er imidlertid av den oppfatning at alle folk kan gjøre dumme ting som bringer dem i trøbbel, men har dem gjort opp for seg må de få lov å gå videre, sier han.

Men der skiller sjeiken og DN lag gitt! Har du satt det over styr for deg selv her i nisselueland så vil alltid DN være der for å minne deg, og alle du måtte omgåes, på hvilken upålitelig satan du er. Slik at du aldri skal klare å karre deg opp i noe særlig mer enn knestående. Det aller beste hadde vært om du satte deg i en krok, levde på trygd og omkom så fort som råd.

Misforstå meg rett her nå, jeg har ikke begynt å lure på hvordan jeg skal få inn noen kroner i Flø`s siste satsning, men man blir så utrolig lei av disse artiklene. De stinker skepsis og faenskap hele veien - om det er Bach, Røkke, Fredriksen eller hvem de finner det for godt å forfølge. Det ser ikke ut til at det er noe moro for disse journalistene, hvis ikke de kan få spe på med dritt. Litt sol er det vel innimellom - også hos redaksjonen i DN?

Det morsomme og herlige med akkurat denne historien er jo at unge Flø`s kompis i Abu Dhabi "His Royal Highness Sheik Nanyan bin Zayed Al-Nahyan" har kjøpt en helside i denne lørdagens DN. Her kommer han med et "STATEMENT to the people of Norway". Et personlig brev til det norske folk, hvor han på elskverdig vis legger ut om sin unge venn og hans fabelaktige utvikling og betydning for sjeiken de 10 årene han har kjent ham. Oss andre kaller han også for "Dear Friends".

Og med slike kompiser på laget, så tåler han antagelig en støyt den godeste Flø - at han kan kunsten å skape tillit, det kan i allefall ingen ta fra ham...

15 kommentarer:

Eliz the Wiz sa...

Utrolig hvor lettlurte norske mediekonsumenter og journalister er...Jeg bor i Dubai. Denne sjeiken finnes ikke. Og hva angår selveste hoved sjeiken i Abu Dhabi(sheikh betyr bare Sir eller høystående person) så har han et helt annet navn og driver ikke med noe av det Flø referer til. Alt du finner av info om den angivelige konferansen etc kommer fra en pressemelding Flø og hans kompanjonger selv har skrevet. Mao dette var en idiotisk bløff. Most people don't change my dear.

TITAN sa...

Noe så flott da - det gjør jo historien enda bedre. Mitt sleivspark til DN vedstår jeg meg, det føltes litt godt uavhengig av facts, selv om de ble mindre lurt enn meg, muligens...At den godeste Flø er en luring som jeg ikke hadde tiltrodd lommerusket mitt, står like uforandret som før DN`s artikkel.

Vi kan vel ikke høre med 007 for å finne ut av dette, men en blir jo nysgjerring, da. Hvorfor kaste 100.000,- ut vinduet på den lett latterige "annonsen"? Hvis ikke en har planer om å la være å betale fakturaen da...

Anonym sa...

Elizabeth S. Lingjærde. (freelance journalist med flere oppdrag fra DN)

Etter å ha lest din imponerende CV, hadde jeg forventet bedre av deg.

DN er og blir like seriøse som Fantomet. Morsomme historier, ja det koker de sammen stadig vekk, men lørdag 8 November, fant jeg ikke humoren.

Elizabeth, av en eller annen merkelig grunn, så har du valgt å fortsette i samme bastante og nedlatende tone, som DN.

Er det riktig at vi, leserne, skal godta journalister som bevisst villeder oss? Burde ikke vi som lesere bli forbannet på journalister, som bevisst forsøker å villede oss.

Hvem er de virkelige bedragerne....?

"It takes one, to know one!"

DN snakker om en ung mann fra Ørsta, som i tjue års alderen dummet seg ut (mer enn 10 år siden).

Den gang ramlet Flø borti en gjeng med skurker fra Oslo, og det hele endte med noen måneder på en åpen soningsanstalt på Bastø (5 år siden).

Hva i alle dager er det vi snakker om?

Videre hevder DN at han i ettertid har vært konsulent for et eller to selskaper som har gått over ende.

Men slik det fremgår av DN satt han verken i styret, eller i ledelsen. Har man noen gang lurt på om kanskje Flø var den som havnet i feil selskap?

I DN fremgår det at Flø både tjener bra og er transparent både om sin inntekt og formue. Han er 32 år med en formue på over 38 millioner og 3 millioner i års lønn.

Elizabeth, burde ikke du heller slå ring rundt Flø? Han er godt respektert i Emiratene, (ditt nåværende bosteds land) gjør tydeligvis en kjempe jobb og har en fenomenal standing på aller høyeste nivå.

I dag har vi en ung og flott mann Norge kan være stolt av!

En tilsynelatende ærlig og hardtarbeidende nordmann, som ja, har vært ute en vinterdag før, men som I dag får skriftlig referanse fra Den Emiratiske Kongefamilien! Sett på maken…

Nå leder han et av verdens største og kanskje mest spennende prosjekter, skaper norske arbeidsplasser, velger norsk teknologi og fremmer internasjonalt samarbeid.

Jeg synes DN burde skjemmes.

Dette ligner god gammeldags "Jantelov"!

Ingen ting annet! Typisk Norsk!

Vi i Norge burde bli mye mer kravstore til journalister.

Dette er dårlig journalistikk.

Det hele virker på meg som en ren hets mot Fløs person. Ikke seriøst!

Til Flø;
Nei, unge Herr Flø, jeg tar av meg hatten og gratulerer deg med din kjempesuksess.

Dessverre har ikke DN villet forstå hvilken unik rolle du nå har fått.

Maken til CV som din sjef gav deg i annonsen forrige lørdag, har jeg aldri sett maken til. Dette er DNs sjefsredaktør og jeg enig om.

Jeg skjemmes av at DN fortsetter og behandle deg slik de gjør.
Dette er personforfølging og ærekrenkelse.

PFU burde ta tak i dette og sette en stopper.

Har man gjort opp for seg, ja så har man gjort opp for seg! Ser ikke lenger Fredriksen, Thon og Røkke i media med Herr tidligere Bedrageridømt...

Flø, lykke til!

Jeg sender med dette mine varmeste og ydmyke hilsener til Hans Kongelige Høyhet Sheikh Nahyan bin Zayed Al Nahyan, tusen hjertelig takk for din tillit til oss i Norge!

Tenk så fantastisk at Oslo arkitekten Lorentz Gedde- Dahl har blitt valgt til å tegne verdens dyreste hotell! For en prestige..!

Og at Norconsult skal få delta, ja da stiller vi ihvertfall med det beste fra Norge!

Fant forresten disse linkene på nettet som bekrefter at Johannes Flø avholdt et suksess fult event 9. November, som også bekrefter at Hans Kongelige Høyhet Sheikh Nahyan bin Zayed Al Nahyan eksisterer...

http://www.wtcde.com/
http://www.flickr.com/photos/zoz/2958753
http://uaeinteract.com/docs/Nahyan_honours_outstanding_Emiri_guards/16029.htm

Håper DN betaler deg godt Elizabeth, for jeg ville ikke sittet i et Arabisk land, når de finner ut at du bløffer om kongefamiliens prestisje prosjekter, samt også referer til Hans Kongelige Høyhet nedlatende som.... den ikke eksisterende "sjeiken". Men du vet nok hva du gjør....

TITAN sa...

Det er mye som tyder på at den lettlurte mediekonsumenten som fulgte magefølelsen og rettferdighetssansen sin alikevel hadde mer rett en feil her...

Elizabeths input direkte fra "crime scene" i Dubai er såvidt jeg kan se noe lureri. Ikke ondsinnet eller bevisst, tror jeg, heller ikke som et utslag av journalistisk yrkesskade, jeg tipper det ble synset. Det kjenner jeg meg lett igjen - det er ikke en viteskapelig rapport dette.

Min slutning baserer seg f.eks. kun på vår 007 Mr. Smit-Petersen og 8 minutters egenhendig surfing som har overbevist meg om at:

- Sjeiken finnes!
- Prosjektet hans finnes.
- Unge Flø finnes definetivt.

Jeg ønsker sjeiken, Flø og det luftige prosjektet deres lykke til og krysser fingrene.

Anonym sa...

BLIR FOR DUMT ´ Dersom omtaler ifra Dagens Næringsliv er kommet til Det punkt hvor at et Selskap eller et prosjekts seriøsitet her til lands -- skal totalt sett dømmes -- samt deres artikler skal bære et preg av- og gjennomsyres av mistro ut fra noen bakenforliggende forhold knyttet til en eller flere av dets ansatte -- Da tror jeg at dette såkalte finans- ukebladet virkelig bør begynne å tenke seg om før troverdigheten deres svekkes ytterligere -- Enten -- eller så innser de rett og slett ikke – at de egentlig mangler kompetente journalister -- som er i stand til -- å bringe oss nyhetene slik vi har Krav på å få dem servert -- Det må gjo ligge en fundamental rett for oss mediekonsumenter som gir oss muligheten til å tenke selvstendig -- Gud forby -- Dersom noen av oss skulle velge å jobbe med et Selskap som tilfeldigvis satt med en tidligere bedrageridømt på lønningslisten -- Er det vel nettopp vår Rett for selv å bestemme hvorvidt vi velger å gjøre det eller ei -- Forresten -- Dette blir en ny form for segmentering som er Direkte uheldig -- Ikke ser jeg at avisen gjør oss noen personlig samfunnstjeneste heller ved å forsøke å påvirke oss med egen Synsing -- Dersom disse --pennejegerne -- var i stand å drive meningsfull butikk selv – ville de kanskje ikke løpt rundt med hodet inni blokka og pushet denne type journalistikk -- I senere tid har Dagens Næringsliv gitt oss ny mening til ordet -- hattemaker -- Her spiller altså Avisen både prosessfullmektig, aktor og dommer i et å samme -- Det må gjo være vår Rett til Selv å vurdere Egne forhold -- Vi har nok av borgere som tidligere har fått juling i media – Men hvor mange har vel ikke slippet unna en eller annen tvilsom handling som aldri kom for dagen -- Hvem skal da ta på seg Ansvaret for å advare oss liksom naive og lett lurte media konsumenter? Velger herved å åpne luke nummer to -- Tror sannelig ikke disse journalistene har vært i stand til å forstå hva Johannes Flø jobber mot -- dermed må de nesten unnskyldes – Tror Titan er inne på noe -- Dreier seg kanskje ikke om ondskapsfullhet´ -- kanskje heller ikke yrkesskade -- kanskje -- Rett og Slett – Over deres forstand? Dette er og blir endeløst -- mangelfullt -- middelmådig og fornærmelig journalistikk for oss naive og lett lurte mediekonsumenter -- Rett i peisen…..

Anonym sa...

Det at Johannes Flø opplever et eventyr fra virkeligheten, er tydeligvis en inspirasjonskilde til Dagens Næringsliv for et eget eventyr, fritt skrevet etter Fløs opplevelser.
Begynner faktisk å tro jeg kunne gjort meg som jounalist selv, da jeg har ganske så god fantasi.
Har tenkt f.eks. få en sience fiction versjon av dette, der sjeiken som ikke eksisterer kommer ned på jorden fra en planet og forteller folket at det er Flø som ikke eksisterer,men kun er et visuellt hollogram.
Den historien vil sikkert selge noen ekstra aviser den også.

Anonym sa...

Elizabeth Lingjærde har på vegne av sin stand ( udugelige journalister ) klart det kunststykke å sitte i Dubai med PC og internett og påstå at sjeik Nahyan bin Zayed ikke finnes, at
evenementet 9. november ikke fant sted og at alt er bare tull. Med en
imponerende CV, tydeligvis større enn hennes IQ slår hun fast at
avislesere ( hun kaller oss litt nedlatende for mediekonsumenter )
er lettlurte tullinger.Mon det Elizabeth, det tok meg nøyaktig en tre minutters mobilsamtale til resepsjonen på Jumeirah Beach Resort i Dubai for å få evenementet
bekreftet, "at least 500 guests" ble det sagt, deltagere fra FN,
World Trade Center Association, sjeik Nahyan tilstede sammen med flere av sine brødre, alt bundet sammen av den amerikanske skuespilleren Danny Glover som toastmaster. Dette var den offisielle launching av The Triangle of Peace Foundation.
Omtalte Johannes Flø var arrangør
på vegne av sjeik Nahyan, selvsagt i egenskap av adm dir i Dhabian Holding PLC.Riktignok er det mye dumhet blant dagens norske journalister , men da selv blind høne iblant kan finne korn tror jeg nok at
freelancestjernen Elizabeth har
skrevet dette mot bedre vitende, er det muligens tretti sølvpenger fra redaksjonen i Dagens Næringsliv
som har vært inspirasjonen? Det blir kanskje lenge til neste oppdrag kommer for den gode Elizabeth! Henne om det.

Glemmer vi Elizabeth og konsenterer
oss om hovedsaken er det i sannhet en strålende historie som dessverre
i kjent stil er forsøkt ødelagt av misunnelige og Jantelovdømmende journalister.At en ung mann fra Ørsta har oppnådd en slik stilling
og standing hos selveste kongefamilien i Abu Dhabi må selvsagt latterliggjøres av journalistklovner som ikke evner å se den største solskinnshistorien jeg har hørt på mange år.

Unge herr Flø har imidlertid en fortid som gav han noen måneder åpen soning på Bastøy for fem år siden.DN utbasunerer dette som om vi skulle snakket om Son of Sam!
I tillegg ( skrekk og gru) har denne unge mannen vært konsulent
( ikke eier,ikke leder,ikke styremedlem) i et par selskaper som
har gått konkurs. DREP,DREP, hvilken skandale. KONKURS! Videre siteres en ordfører i Svelvik som uttaler ( skrekk og gru ) at "Fløs
pågangsmot viste at han ikke har kunnskaper om hvordan ting fungerer når man nærmer seg det offentlige " KORSFEST,KORSFEST, Flø
skjønner ikke det offentlige byråkratiet. Skandaløst. Dette må settes en stopper for!

Dette er altså eksempel på saker som DN mener gir dem rett til å bruke store,spennende ord som finansakrobat om et medmenneske, og det skal gjentas og gjentas fra vugge til grav av smålige,misunnelige typer som er frekke nok til å kalle seg jounalister. Sjeiken er til forveksling et ekte mannfolk, han sier enkelt at alle kan gjøre feil,
man betaler for feilen og går videre med livet sitt,forhåpentligvis noe klokere.

Solskinnshistorien er at dette handler om en ung mann som tydeligvis har guts, han har sin sjefs fulle tillit, han blir som et familiemedlem invitert til jakt i fjellene i Pakistan, han reiser verden rundt i sjeikens ærend og søker etter partnere, ikke som DN antyder, partnere som skal investere penger i prosjektene, nei, underleverandører og teknologipartnere som kan få byggeoppdrag i prosjektene.

Prikken over i en er likevel når sjeiken rykker inn en helsides annonse, omkranset av fargene til det emiratiske flagget, i DN ,til støtte for sin unge venn. Jeg har i min levetid aldri sett maken til CV. Denne annonsen vil gi Flø jobb hvor som helst i verden, bortsett fra kanskje i Nisseluelandet og Jantelovlandet.

Dagens Næringsliv var en god og opplysende avis under regimet til Kåre Valebrokk, etter at dagens redaktør tok over har avisen forvandlet seg til en såpeserieavis,totalt uten seriøsitet. Nå skal 30-40 ansatte sies opp, avisen har begynt å tape penger. Jeg tipper at dette ikke er nok, den neste som må gå er redaktøren som selv har formet dagens avis og som holder seg med journalister uten kunnskap , uten ryggrad og uten skriveevne.

Vil så alle de spennende prosjektene til sjeiken se dagens lys? Hvem vet i disse finanskrisetider, tusenvis av besluttede prosjekter blir nå avlyst eller utsatt worldwide. Skal
prosjekt likevel ha noe sted å kunne lykkes må det være i Emiratene. Alle opplyste mennesker som har sett utviklingen i dette vidunderlige, lille landet de siste 10-15 årene er fulle av beundring. Og glem ikke, unge herr Flø har aldri noengang bedt om penger eller søkt investorer på vegne av Dhabian Holding. Og da er det vel greit, eller skal DN også bestemme hva sjeiken og hans selskaper skal bruke sine egne penget til?

Jeg avslutter med å bøye meg i støvet for denne unge tøffingen fra Sunnmøre, som faktisk gir meg assosiasjoner til Lawrence of Arabia. Dette er årets gladhistorie i Norge, det gir meg tilbake troen på entreprenørskap, pågangsmot og ukuelig vilje til å ville lykkes.Jeg gratulerer sjeik Nahyan bin Zayed al-Nahyan og hele hans familie, jeg gratulerer Abu Dhabis innbyggere med fremsynte ledere ( The Royal family ) og jeg setter Dagens Næringsliv i skammekroken. Alle anstendige borgere i Norge burde skjemmes av en slik avis. Men, sann mine ord, innen noen år er avisen konkurs eller redaktøren avsatt.

Anonym sa...

Akkurat:- På`n igjen. DNs flokk av usympatiske journalister har nok en gang snekret sammen det De trodde, vel å merke, var en gigantisk folke historie. Ukritiske til sin egen talentløse humor, deiste de inn nok en talentløs artikkel, i påvente, en ny stjerne hos den selveste Amund Djuve. Djuve stakkars, utbrent og offentlig latterliggjort gjennom avsløringer av en rekke fantasi artikler seneste tid, har selvsagt ikke sett tegningen, og latt dritten gå i trykken. Vel, gutter, stjernen dere søker, ender nok på slutten av dagen i et lysglimt blaffrende fra en avstumpet røyk, flippet over fortauskanten til en stengt manneklubb på Østkanten.

Anonym sa...

Stadig irriterer jeg meg over slett journalistisk håndtverk, og jeg mener mange saker blir feil framstilt i avisene, gjennom feil i artikler, bruk av kilder med en skjult agenda, eller udokumenterte påstander. Uvitenhet, dårlig kommunikasjon og feil kommunikasjon (dårlig og ukritisk journalistikk) fører til stadig økende artikkler med ord og uttrykk som skaper tvil, brister nyhetsbildet og lager en uheldig blanding av helter og skurker sett fra øynene til journalistene.

DN lørdag, Johannes Flø & Sjeiken. Jeg hadde store problemer med å motivere meg. Overskrifta er helt bak mål. Selve atrikkelen rotete og slik den er trykket, fremstår den uten mening. Det synes som om mange journalister har utviklet en dyster, innadvendt, kritisk-ironisk tankegang. Det føltes og føles litt masete å gjenta ting gang etter gang. Det lett insinuerende portrettet av en nordmann som har lyktes i den arabiske verden. Det er knapt lesverdig, og det er nesten så man kan lure hvor journalistene mener dette vil ha en effekt, slik de velger å fortelle historien.

I politikk som i forretningslivet er oppfatninger av virkeligheten ofte viktigere, og farligere, enn selve virkeligheten. Dette gjelder trolig i alle kulturer og sivilisasjoner, men ingen steder mer enn i den arabiske verden. De Forente Arabiske Emirater er Midtøstens viktigste sentrum for forretningsliv og turisme. Kulturen har røtter i den arabisk-islamske tradisjonen. Imøtekommenheten, vennligheten og den genuine gjestfriheten er meget stor, og man blir tatt varmt i mot. Fallhøyden blir desto høyere. Det handler om forståelse, følelser, beskjeden søkenhet, integritet og tillit. Det å mestre dette er en kunst som knapt kan læres. Den som det mestrer, må bare beundres.

DN har i lang tid bevegt seg bort fra å være en normal seriøs avis på mange områder, det syns tydligere og tydligere. Om det, forholdene blir ikke bedre med det første. DN vil forsette å tøye alle grenser inntil vi får politikere i Norge som setter personvern og menneskerettigheter i høysetet. Eneste som hjelper, er å straffe pressen med nye og strengere lover som gir en skikkelig smekk hver gang de velger bl.a. slike spontane ørkenturer. Hva lovgivningen skal innebære er det Stortinget som avgjør (innenfor Grunnlovens rammer). De fleste forhold kan reguleres med lov.

Norge forsøker jo å være en rettstat som ønsker å være rettferdig overfor alle.

Jantelov er kultur, kultur er historie, et vanskelig tema. Bruk av sårende ord og uttrykk i pressen, derimot, som injurie, det var vist seg kan fort bli dyr kost. Øk prisene, så lærer selv langsomme.
Surfet inn gjennom denne linken og så meg nødt til å kommentere. Takk.;
http://vgd.no/samfunn/aktuelt/tema/1431078/tittel/nordmann-seiler-til-topps-i-emiratisk-naeringliv

Anonym sa...

DN sin skuddsikre vest.
http:\\www.dagsavisen.no/innenriks/article320082.ece

Pressen kan lett gjemme seg bak ytringsfriheten. I dag oppfattes denne som sterkere en norsk rett.

TITAN sa...

Veldig hyggelig med mange engasjerte kommentarer her. Tydelig at det er flere som begrenset sans for DN`s lettbente lørdags underholdning. Noen få kommentarer til dere;

Mediekritiker - Oslo
Fin avslutning der du – vi kan velge de bort ”rett i peisen” ! Usikker på hvor representativ vår agent i Dubai (Elizabeth) er for rasen vi harselerer litt med her – forholdsvis perifer ift. DN og økonomisk journalistikk tipper jeg.

Anonym (1)
Knallbra!

Anonym (2)
Saftige saker etter prinsippet til Fantomet – hard mot det harde vil jeg anta. I forhold til Elizabeth tror jeg ikke vi trenger kanonen ref. min kommentar til mediekritiker – oslo over.

Anonym (3)
Vi tar oss i å savne Kåre rett og slett her er det som skjer kanskje – hadde han borget for kvaliteten tro? Fin snert i avslutningen din!

Anonym (4) & Peter
Fin og interessant kommentar anonym (4). Helt enig at de må tas der det betyr noe for de, på kronene. (Fint at du fortalte meg hvordan du kom inn her så gikk det et lite lys opp for denne bloggnovisen hvordan det hadde seg at det strømmet inn en del besøkende her.)

Men det er fryktelig vanskelig å vinne frem, hvor mange har ikke måtte se for eksempel Trygve Hegnar smile lunt i det han vinner nok en rettssak iført den fine skuddsikre vesten Peter snakker om. Sist var det vel brødrene Siem som satt slukkøret igjen med skjegget i postkassen. Kapital hadde gjort seg flid i en større artikkel og fremstilte brødrene som Norges svar på brødrene Dalton – helt fenomenalt.

Anonym sa...

[url=http://hopresovees.net/][img]http://hopresovees.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]adobe photoshop cs3 studio techniques, [url=http://bariossetos.net/]educational software publisher[/url]
[url=http://vonmertoes.net/][/url] www macromedia software flash discount language software
student discount for software [url=http://hopresovees.net/]discount software non[/url] windows vista vs windows xp
[url=http://vonmertoes.net/]downloadable hindi software[/url] windows xp
[url=http://bariossetos.net/]oem software license[/url] buy adobe software online
macromedia fireworks 8 software [url=http://hopresovees.net/]Adobe Acrobat 9 Pro[/b]

Anonym sa...

[url=http://vonmertoes.net/][img]http://vonmertoes.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]purchase old software, [url=http://vonmertoes.net/]software price quotation[/url]
[url=http://vonmertoes.net/][/url] coreldraw overflow at line:0 buy photoshop 5.5
& software store [url=http://bariossetos.net/]adobe acrobat 9 torrent[/url] academic version, adobe creative suite 4 premium
[url=http://vonmertoes.net/]buy microsoft office 2007 software[/url] selling free software
[url=http://hopresovees.net/]acdsee 3 0 downloads free[/url] Pro Apple Remote Desktop
adobe photoshop cs4 student promotion code [url=http://hopresovees.net/]buy discounted software[/b]

Anonym sa...

veldig interessant, takk

Anonym sa...

Takk for interessant informasjon